Референци

ДЕЛ ОД НАШИТЕ КЛИЕНТИ

ГРУПА ФЕРОИНВЕСТ ДОО Скопје
ГРУПА ЕНЕРЏИ ДЕЛИВЕРИ СОЛУШНС Е Д С ДОО Скопје
ГРУПА ГЛОБАЛ ИМПЕКС ДООЕЛ Скопје
ГРУПА СЕЛМЕТИ ДОО Дуброво
ГРУПА ДИЕМ ГП ДОО Негорци
ГРУПА АРКТЕК ДООЕЛ Скопје
ГРУПА ЦИП ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
ГРУПА ПЕЛИСТЕРКА АД Скопје
ГРУПА КОРАБ ИНС АД Скопје
ГРУПА ТИМ ДОО Скопје
ГРУПА ВЕТЕРИНАР ДОО Гевгелија
АНГРОПРОМЕТ ТИКВЕШАНКА АД Кавадарци
БАЏО ПТ ДОО Богданци
ЦРНА РЕКА ПЕТРОЛ ДООЕЛ Кавадарци
ДИМ КОМЕРЦ ДООЕЛ Валандово
ЏОКЕР ИНС БРОКЕР АД Гевгелија
ДЕНА ПРОДУКТ Валандово
ЕКСТРА МЕИН ДООЕЛ Куманово
ПЕЛАГОНИЈА АД Битола
МАРИЈА ТРЕИД ДОО Велес
ПОВАРДАРИЕ АД Неготино
РУСЕ КОМЕРЦ ДООЕЛ Гевгелија
ТРГОШПЕД ТРАНС ДОО Велес
ЗАШТИТА НА ПРАВАТА НА ДЕТЕТО Скопје
ПОКЕРФЕЈС ДООЕЛ Скопје
СОФИЈА ДООЕЛ Богданци
ТРГОФЕР ДОО Велес
ЈКПД КОМУНАЛЕЦ-ПОЛИН Стар Дојран
ЖИТО ПОЛОГ АД Тетово


ДЕЛ ОД НАШИТЕ ПОРАНЕШНИ КЛИЕНТИ

ГРУПА ЕНЕРЏИ ДЕЛИВЕРИ СОЛУШНС ЕДС ДОО Скопје
ГРУПА БРАКО ДОО Велес
ГРУПА Ш Т ДОО Богданци
ГРУПА МУРЏЕВ АМ ДООЕЛ Гевгелија
ГРУПА САВАОТ ГРЕИС ДООЕЛ Струмица
ГРУПА ТРАНСБАЛКАН АД Гевгелија
ГРУПА ИНТЕРГЛОБУС ЛЕБОПЕКАРА ММ ДООЕЛ Богданци
ЕУРО НОВА ДООЕЛ Скопје
ФРОТИРКА КОМПАНИ АД Делчево
РИВЕ ТРАНСПОРТ ДООЕЛ Богданци
СЕЛЕКТ ДОО Струмица
ТЕКСТИЛНА КОРПОРАЦИЈА ДОО Гевгелија
ВОРИ ДООЕЛ Гевгелија
МЛАЗ АД Богданци
БАЏО ДООЕЛ Богданци
ДЕСИВА ТРАНСПОРТ ДООЕЛ Богданци
ЕЛАН ДООЕЛ Неготино
СЛАВИЈА АД Скопје
ВЕМКО ДОО Скопје
СУПЕРА - ТРАНС ДОО Струмица
ПЗУ САРАГИНОВА И ПЕРКОВА Велес
ТХЕ СЛОТС ДОО Гевгелија
ПАМЕЛА ДООЕЛ Неготино
ЈП КОМУНАЛНА ЧИСТОТА Богданци
ВИЗБА ЛАЗАР ДООЕЛ Неготино
ОБАД ВИАСС Скопје
ЈКПД КОМУНАЛЕЦ Гевгелија
БРЕБОТЕКС ДОО Богданци
ИЗГРАДБА ДОО Струмица


Проекти


Common Culture, Traditions and History – a Bridge to our European future

Намалување на испуштање на HO3/POPS преку намалување на пластичната амбалажа со рециклирање во Гевгелија и Богданци

Improving Solid Waste Management in the Municipality of Kumanovo

Labour Market Inclusion of Socially Disadvantaged Youth in the Northeast Region

Affirmation of the natural and cultiral values in the border region for better visibility and access

ТП ЗА РЕВИЗИЈА КОТЕВ – Гевгелија
ул. “Гевгелиски партизански одред” бр. 1-МЗ/2
тел. +389 70 218 422; +389 75 218 422;
+389 70 509 103; +389 34 611-155
E-mail: kotev@t.mk

Прати меил